Om meg selv

Jeg heter Tove Berre Paulsen og bor nå i Larvik sammen med min mann. To voksne døtre har fått sitt eget hjem og flytta hjemmefra. Inntil høsten 2004 jobbet jeg som tannlegesekretær.

Min dukkekarriere startet i 1989 da jeg meldte meg på kurs hos Bjørg Eide på Tverlandet (ved Bodø). Siden har det blitt mange kurs ved Scan-Form AS i Tønsberg, med fantastiske flinke lærere. De fleste hos Guro Mette Bagge, men også hos Allesandra Thor (USA), Femmy Toele (Nederland) og Gudrun Kotaska (Tyskland).

Det har blitt mange kurs og mange dukker etterhvert. Noen av dukkene mine har fått flere priser ved forskjellige dukkefestivaler.

Videre har jeg gått på Doll Artisan Guild’s School of Dollmaking og gjennomført programmet for moderne dukker og grunnkursene for antikke dukker pluss eksamen for begge programmene. I 2003 fikk jeg min Mastertittel - with Honor - i moderne program.

I 2005 var jeg i Memphis, USA, på lærerkurs og ble dermed instruktør for Doll Artisan Guild. Jeg er da kvalifisert til å holde alle typer DAG-kurs, både moderne og antikke dukker. Jeg er også dommer ved dukkefestivaler i inn- og utlandet.

I oktober 2007 mottok jeg Grand Master beviset mitt i Hamilton, New York.

 Våren 2010 fikk jeg den andre Grand Master og ved dukkefestivalen i Luzern i Sveits i september 2012 ble jeg en stolt eier av Triple Crown.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Gunilla Bergstrand | Svar 09.11.2015 18.32

Jag blev mycket imponerad av dina meriter. Har själv hållit på med dockor i många år så jag vet vad som krävs. Vi bor i Karlstad Sverige, ganska nära Norge.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.03 | 11:07

hei Sissel. nei, det går dessverre ikke.

...
03.03 | 15:25

Hei, går d an å få kjøpt mønster til fantasi bunad til ca 1/2 år av deg. Skal sy til et lite barnebarn

...
20.10 | 02:11

Hei Gina. Vanligvis bruker jeg dukker på ca 60 cm til bunadsdukker. Har også lagd på 50 cm. Send meg en Mail dersom du vil vite mere. Lite plass å skrive her.

...
19.10 | 23:17

Hei! Hvor høye er dukkene dine? Selger du dukker, eller vet du eventuelt om hvor jeg kan få tak i bunadsdukke? Jeg har sydd bunad, men sliter med å finne dukke.

...
Du liker denne siden