Om meg selv

Jeg heter Tove Berre Paulsen og bor nå i Larvik sammen med min mann. To voksne døtre har fått sitt eget hjem og flytta hjemmefra. Inntil høsten 2004 jobbet jeg som tannlegesekretær.

Min dukkekarriere startet i 1989 da jeg meldte meg på kurs hos Bjørg Eide på Tverlandet (ved Bodø). Siden har det blitt mange kurs ved Scan-Form AS i Tønsberg, med fantastiske flinke lærere. De fleste hos Guro Mette Bagge, men også hos Allesandra Thor (USA), Femmy Toele (Nederland) og Gudrun Kotaska (Tyskland).

Det har blitt mange kurs og mange dukker etterhvert. Noen av dukkene mine har fått flere priser ved forskjellige dukkefestivaler.

Videre har jeg gått på Doll Artisan Guild’s School of Dollmaking og gjennomført programmet for moderne dukker og grunnkursene for antikke dukker pluss eksamen for begge programmene. I 2003 fikk jeg min Mastertittel - with Honor - i moderne program.

I 2005 var jeg i Memphis, USA, på lærerkurs og ble dermed instruktør for Doll Artisan Guild. Jeg er da kvalifisert til å holde alle typer DAG-kurs, både moderne og antikke dukker. Jeg er også dommer ved dukkefestivaler i inn- og utlandet.

I oktober 2007 mottok jeg Grand Master beviset mitt i Hamilton, New York.

 Våren 2010 fikk jeg den andre Grand Master og ved dukkefestivalen i Luzern i Sveits i september 2012 ble jeg en stolt eier av Triple Crown.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Gunilla Bergstrand | Svar 09.11.2015 18.32

Jag blev mycket imponerad av dina meriter. Har själv hållit på med dockor i många år så jag vet vad som krävs. Vi bor i Karlstad Sverige, ganska nära Norge.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 07:16

Heia. Æ lure på kor mye du tar for ei sånn bunads-dokke? Har en mann som ska tell USA i oktober. Han har en kollega som ønske sæ ei norsk dokke med bunad :)

...
07.05 | 09:14

Da må du bestille den nå. Hvis du skriver en Mail til tove@dukkestua.no så er det lettere å kommunisere . Kan ikke skrive så mye her. Tove

...
07.05 | 07:59

Hej igen!
Jag skulle vilja beställa en docka så att den blir färdig till jul. När ska jag beställa den då?
Mvh Anna Brimse

...
07.05 | 00:05

Hei Anna. Det kommer an på dukken og hvilken bunad du ønsker. Dukke med feks Nordlandsbunad kommer på mellom 8- og 9000,-. Den er da på ca. 50 cm,

...
Du liker denne siden